Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Van Dam
Dorpsstraat 10
8141 AL HEINO

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

van Dam úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Korting op deze rose wijnen

25% korting op deze rosé wijnen!

Wij profiteren van de zon en u van deze rosé's! Voor elke smaak wat wils. Op zoek naar een frisse rosé voor een warme dag? De Phebus Malbec Rosé Mendoza lichtroze, knisperende rosé is met zijn tropische aroma’s van citrusfruit (grapefruit en limoen) perfect voor warme zomeravonden. Liever een sappige rosé? Sartori Pinot Grigio Rosé heeft een aantrekkelijk aroma van bloemen, citrus en rood fruit. Houdt u van een fruitige rosé maar niet te zoet? Château d'Avrillé Rosé d'Anjou is een aangename en zeer toegankelijke wijn.

Phebus rose Chateau d Avrille Rose Sartori Pinot Grigio - uw topSlijter nb website

Phebus Malbec Rosé Mendoza
De druiven voor de wijnen die Phebus produceert, komen uit de beste gebieden in Mendoza en Patagonia (Alto Valle de Rio Negro). Daar zijn de omstandigheden ideaal voor de malbec en andere druivensoorten. Deze gebieden representeren het beste van het Argentijnse terroir. Deze Phebus Malbec Rosé Mendoza is perfect in balans en zeer elegant.

_Phebus Mendoza Rose - uw topSlijter nb

Sartori Pinot Grigio Rosé
Pinot Grigio is een druif met een zachtroze schil. Na een lichte persing blijft het sap in contact met de schilletjes. Pas wanneer er net voldoende kleur aan onttrokken is volgt de persing. Daarna wordt de most geklaard en volgt de vergisting met behulp van speciaal geselecteerde gisten bij gecontroleerde temperatuur. Deze wijn heeft een unieke, bleek-koperen tint en een aantrekkelijk aroma van bloemen, citrus en rood fruit. Sartori Pinot Grigio Rosé is lekker fris, sappig en fruitig van smaak.

Sartori Pinot Grigio  - uw topSlijter nb (1)

Château d'Avrillé Rosé d'Anjou
De rosé wordt gemaakt van de Cabernet Franc en de Cabernet Sauvignon druiven die voornamelijk op een terroir van leisteen staan. De druiven worden bij aankomst in de kelder meteen geperst en daarna vergist in roestvrijstalen cuves met temperatuur controle op 18 °C voor een optimale aromatische extractie. Het resultaat van de Château d'Avrillé Rosé d'Anjou is een aangename en zeer toegankelijke wijn.

_Chateau d Avrille Rose  - uw topSlijter nb

Rosé-Spijs
Zomerse maaltijden, vis, salades, pizza’s, pasta’s en pittige gerechten!

Let op! Deze actie geldt van 17 juli t/m 6 augustus 2024