Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Van Dam
Dorpsstraat 10
8141 AL HEINO

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

van Dam úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

úw topSlijter

Over ons

CATERING EN PARTYSERVICE VAN DAM UIT HEINO REGELT ALLES VOOR UW FEEST.

CATERING

Wij staan in de hele regio bekend als dé cateraar die alles mogelijk maakt. Vanuit onze professionele keuken , waar het ambacht hoogtij viert, zijn wij van alle markten thuis.

Zo kunt u bij ons terecht voor familiefeesten, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, vergaderlunches en barbecues.

Wij hebben diverse soorten buffetten , van een stamppotbuffet tot een zeer uitgebreid europees buffet, maar ook voor klassieke tot luxe hapjes bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast is het nieuwe streetfood stations “All over the world ” te bestellen. Traditioneel wereldse eenpans/snack gerechten die ter plaatse vers worden bereid door onze creatieve koks. U loopt langs diverse stalletjes en kraampjes en proeft wat de wereld u te bieden heeft.

Wij werken inmiddels voor diverse grote opdrachtgevers.

LOCATIES

Wij hebben diverse mooie locaties tot onze beschikking om uw feest te doen slagen.

De locaties variëren van 20 tot 250 personen.

Ook het huren van diverse soorten tenten bestaat tot de mogelijkheden.

PARTYSERVICE/PARTYVERHUUR

Om het feest compleet te maken, kunnen wij naast het culinaire gedeelte ook uw locatie aankleden.

Door op eigentijdse wijze en met oog voor detail kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

Voor de vele mogelijkheden verwijzen wij u graag naar onze website www.partyservicevandam.nl.

Om het nog makkelijker en professioneler uit te pakken kunt u ook gebruik maken van onze medewerkers die uw gehele feest in goede banen zullen leiden.

KOOKSTUDIO

Via Catering en Partyservice van Dam kunt u onder begeleiding van onze kok, ook een gezellige kookworkshop krijgen. Kookstudio Heino heeft sinds 2004 een eigen kookstudio, onder het motto “Samen Lekker Koken” die plaats biedt voor gezelschappen van 10 tot 25 personen. “Hier bieden wij de mogelijkheid te genieten van een feestelijk moment rondom het fornuis. Een actieve, informele avond waarbij de gezelligheid hoog in het vaandel staat. Ideaal en heel leuk voor bedrijven, vrijgezellenfeestjes, verenigingen en families.”

Het hele gezelschap bereidt in de kookstudio een volledig menu. Van voorgerecht tot en met dessert. Je kunt kiezen uit diverse themamenu’s, zoals mediterraans, tappas, Grieks, Mexicaans tot Hollandse gerechten in een modern jasje. Na het bereiden van de maaltijd geniet je van uw eigen kookkunsten. Natuurlijk doet u dat aan tafel in de sfeervolle ambiance van de proefstudio.

Voor vier uur lang genieten en een 4-gangenmenu betaalt u 49 euro per persoon. Dit is inclusief bier, wijn en frisdrank.

SLIJTERIJ


Catering en Partyservice van Dam beschikt, om het nog mooier te maken, over een eigen slijterij met een groot assortiment dranken. In dat assortiment zitten onder andere 250 verschillende soorten whisky’s. “Reden dus om diverse whiskyproeverijen te houden. Ook hebben wij diverse streekproducten te koop, waaronder de zeer bekende Heino’s Dambitter en de Heino’s babbelaar.”

Een hele grote waardering bestaat er onder onze klanten voor onze huiswijn, Caves d’ Albret, die wij in rood, 2 smaken wit en een zoetere rose verkopen.

Catering en Partyservice van Dam is een middelgroot Catering en Partyservicebedrijf aan de Dorpsstraat 10 in Heino. “Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn ten alle tijden bereid dit in een persoonlijk onderhoud te bespreken.” Meer informatie is verkrijgbaar via 0572-391207 of kijk op www.partyservicevandam.nl of www.samenlekkerkoken.nl.

Ook whiskyproeverij en kookworkshop behoren tot de mogelijkheden